Përshëndetje miq, kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë qe për Bajram Party do të sjellim për ju reperin e mirënjohur shqiptar, Noizy, te Teatri ODA në Prishtinë për t'i kënduar para jush hitet më të reja si Bow Down, Grande, The Baddest, etj

Biletat janë të limituara dhe mund t'i blini vetëm te shtandi i hej! para dyqanit te IPKO-së të Sheshi Nëna Terezë në Prishtinë, çdo ditë prej orës 12:00 deri në ora 19:00!

Të gjithë ata që nuk kanë numra hej! mund t’i blejnë biletat me çmim promocional prej 6 EUR, ku bashkë me biletën do të marrin edhe një numër hej! me pakon 3000 njësi(MB, MIN, SMS) të aktivizuar.

Ndërsa, ata që veç kanë numra hej!, biletat do të mund t’i blejnë me çmimin promocional prej 5 EUR.

*Çmimi i biletave do të rritet në ditën e eventit, kështu që bëni TAG shokun/shoqen tuaj që t'i informoni sa më shpejtë për këtë ofertë.

‪Hej! NEJA O KNEJ.